De oprichtster

Nieuwsgierig naar degene die je helpt medewerkers met plezier in je bedrijf te laten werken? Leuk dat je een kijkje komt nemen!

HALLO MIJN NAAM IS KIM VAN DAM

Geboren in 1982. Moeder van Fox en Fae, gek op Kevin, reizen, ’90s R&B, voetballen en katten.

Waarom ik mij inzet voor werkgeluk? Omdat ik werken leuker wil maken. Niets is altijd leuk, maar wanneer je een groot deel van je leven werkt, dan kun je er maar beter voor zorgen dat je iets doet wat je leuk vindt en bijdraagt aan jouw geluk! 

Ik help bedrijven met het geven van de juiste aandacht aan medewerkers waardoor medewerkers met plezier in het bedrijf (blijven) werken.

Bijdragen aan een organisatie waar men zich gehoord, gezien en op zijn plek voelt is een intrinsieke drijfveer voor mij. Met enthousiasme verbind ik de behoeften van medewerkers met de bedrijfsbelangen en coach ik leidinggevenden op het gebied van leiderschap en talentmanagement. Dit doe ik inmiddels 10 jaar met veel plezier!

Geboren in 1982. Moeder van Fox en Fae, gek op Kevin, reizen, ’90s R&B, voetballen en katten.

Ik ben nieuwsgierig naar wat iemand beweegt. Hoe zit dit, waarom zus… waarom zo? Ik vraag door, luister en sta altijd open voor het verhaal van de ander. Daarnaast houd ik ervan om de grote lijnen inzichtelijk en praktisch te maken. Mijn directheid heb ik leren nuanceren; al blijf ik lekker duidelijk.

Ik heb veel van de wereld mogen zien en heb een tijdje in Vietnam en Spanje gewoond. Mede door het reizen kwam ik er achter dat je overal gelukkig kan zijn en dat het allemaal draait om wat je er zelf van maakt.

Een cliché dat ik “gewoon” had kunnen aannemen, maar zoals dat werkt met clichés… Je weet het als je het meemaakt.

Lees meer

Untitled Document

"Waarom zou je niet voor werkgeluk gaan?
Medewerkers zijn blij met hun werk en werkgevers hebben meer succes."

— Kim van Dam

EEN WERELD VAN VERSCHIL

Als leidinggevende van verschillende commerciële (reis)organisaties heb ik ervaren dat gelukkige medewerkers zorgen voor meer succes. Ik ben “zakelijk opgegroeid” bij Riksja Travel, dat naast winst en continuïteit, blije medewerkers als belangrijkste pijler heeft.

Ik heb ook bij organisaties gewerkt waar aandacht voor medewerkers niet zo vanzelfsprekend was; een wereld van verschil. Ook in het behalen van resultaten!

WAAROM NIET?

Ik vergroot het werkgeluk in jouw bedrijf door medewerkers centraal in de organisatie te zetten. Ik onderzoek wat er speelt en help je de behoeften en kwaliteiten van medewerkers met de bedrijfsbelangen te verbinden.

Het is win-win; medewerkers zijn blij met hun werk en als werkgever heb je meer succes! Waarom zou je niet voor werkgeluk gaan?

DAAR GA IK WAT AAN DOEN

Wanneer je gelukkig kan zijn op en met je werk, dan kies je daar toch voor? Voor mij is dit een vanzelfsprekende gedachte, maar dat geldt niet voor iedereen. Ook zijn er mensen en bedrijven die wel meer plezier uit hun werk wíllen halen, maar niet goed weten hoe.

Mijn missie is om werkgevers (én medewerkers) te begeleiden naar meer geluk op de werkvloer.

Nieuwsgierig naar mijn aanpak? Neem een kijkje bij mijn programma’s

Kim van Dam - Werkgelukdeskundige
HART VOOR ZAKEN VERGROOT HET WERKGELUK IN JOUW BEDRIJF

Praktisch

Praktisch

Mensgericht

Mensgericht

Oog voor bedrijfssucces

Oog voor bedrijfssucces